Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl perunajauhoja
0,75 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita varovasti vaahtoon.Kaada seos uuninpellille.
Paista 225 asteessa 8–10 minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se sokeroidulle leivinpaperille.
Täyte:
3 dl flora vispiä
1 prk maitorahkaa
4 rkl sokeria
Mansikkahilloa
Tuoreita mansikoita
Kostutukseen Juissi sekamehua
Kostuta jäähtynyt pohja.Vaahdota Flora vispi ja sekoita maitorahka kerman sekaan.
Levitä pohjalle mansikkahilloa, kerma-rahkaseos ja tuoreet mansikat. Kääri torttu varovasti rullaksi, leivinpaperia apuna käyttäen. Koristele kääretorttu mansikoilla ja kermavaahdolla.
9 kommenttia:
Kylläpä on komea kääretorttu!!
Moi!
Tosi kiva blogi, linkitän tän omaani että toivottavasti ei haittaa. Miut saa kans lisätä listalleen, jos siltä tuntuu.
Kiitoksia molemmille kommenteista :)
Cebic...totta kai voit linkittää mut, mä laitan sut myös mun listalle :)
Ihania herkkuja täälläkin! Vastasin jo blogiini, mutta vastaan nyt tännekin, että saa linkittää. Mäkin linkitin sinut :)
kaunis kääris! Ihanasti kyllä koristeltu!
Ihanan näköistä! Tosi upeat pursotuksetkin!:)
Voi dääm, nyt kaduttaa etten tullut maistamaan! Ehkä vähän hyvän näköinen.... Nam!
Voi ei ku tää on herkullisen näköinen. Mulla se on vielä kesän ensimmäinen mansikkakakku tekemättä... pitäny vähän rajottaa tuota mekean syöntiä... taidanpa kuiten joku päivä leipasta ;)
upea torttu ja pursotukset =)
Lähetä kommentti