maanantai 17. syyskuuta 2007

Suklaabanaanikakku



150 g margariinia

2 dl sokeria

2 munaa

3 banaania

2 ½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniliinisokeria

5 rkl kaakaojauhetta


Kuorrutus:

Tomusokeria

Suklaata


Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten. Sekoita keskenään kaakao, jauhot ja leivinjauhe. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne taikinaan vuorotellen jauhojen kanssa. Paista kakku voidellussa ja korppujauheella jauhotetussa vuoassa, 175 astetta n 50 min.

Sulata suklaa ja laita jäähtyneen kakun päälle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa herkullisen näköinen kakku.... kivan mallinen myös...minkähänlainen vuoka sinulla on, missä olet tuon valmistanut..... :)
-Marke-

Ilona kirjoitti...

Kiitos vaan, marke. Vuoka on sellanen spesiaali, jonka saa vain kaatumalla pyörällä.... :)

Kmsu kirjoitti...

Herkulliselta näyttää! Banaanikakut on hyviä.:)

vilijaana kirjoitti...

voi,miten herkulliselta näyttää...banaanikakku on vielä kokeilematta =)