maanantai 9. heinäkuuta 2007

Kanaperunalaatikko




Tässä on ehdottomasti mun yksi lemppariruoka, on erittäin hyvää :)

300 g Hunajamarinoituja kanasuikaleita
500 g peruna-sipulisekoitusta
1 prk ruokakermaa
1 dl maitoa
2 rkl Creme Bonjour Cuisine, pippurisekoitusta
Juustoa

Paista kanat, lisää pippurisekoitus kanojen joukkoon, sekoita hyvin.
Laita puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä kypsät kanat perunoiden päälle. Lisää loput perunat. Kaada vuokaan ruokakerma-maitosekoitus (mausta ruokakerma-maitosekoitusta suolalla ja pippurilla). Lopuksi ripottele päälle juustoa.

200 astetta n. 1 h.

8 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Arvaas kuka tekee tätä huomenna... nam!!

Hannah kirjoitti...

Kiva kun kävit sivuillani! :)
Linkitän sinut ja myös minut saa linkittää..

Kirsi kirjoitti...

Tämä oli todella hyväää... tuota pippurijuttua en ole ennen käyttänyt, toi kivan lisän laatikkoon. Kiitos ohjeesta!!

Örkki kirjoitti...

Kokeilin tätä tänään, mutta jätin tuon pippurisekoituksen pois ja tein kaksinkertaisena. Tämä oli älyttömän hyvää. Tarvitsee tehdä joskus uudelleen.

Ilona kirjoitti...

Mukavaa, kun olette kokeilleet tätä. Tuo pippurisekoitus on kyllä tässä ruuassa tosi hyvää. Pitäisi joskus kokeilla jotain muutakin saman sarjan sekoitusta :)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Tein tänään kanaperunalaatikkoa ja hyvää oli, kiitos! Mikä parasta, ruoka on yksinkertainen ja helppo - ja se on tämän emännän tärkein pointti:)

Anonyymi kirjoitti...

Itse pikkuisen eri reseptillä olen tehnyt ! täytyy kokeilla tuoa sunkin! on kyllä niiiiiiiin hyvää !

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijana jätän cuisinen pois ja laitan enemmälti mausteita joka kerroksen väliin.

Hyvä ohje.