perjantai 10. lokakuuta 2008

Kanarisotto

3 rkl Flora Culinessea

2 tl currya

450 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita

3 dl riisiä

4 dl vettä

2 kpl paprikaa

1 tl sitruunapippuria

240 g säilykepersikkaa

0,3 kpl tuoretta basilikaa ruukussa

Kuumenna Flora Culinesse kattilassa. Lisää curry, sekoita minuutin ajan ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Siirrä broilerisuikaleet lautaselle. Lisää kattilaan riisi ja vesi. Keitä riisiä kannen alla hiljalleen 10 minuuttia. Sekoita joukkoon paprikalohkot, broilerisuikaleet ja sitruunapippuri. Hauduta 5-10 minuuttia eli kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi paloitellut persikat ja yrttisilppu. Kuumenna ja tarjoa heti.



Ei kommentteja: